Per 10 raons

Fulleda, per 10 raons

 

Un territori per descobrir

  • A Fulleda i els voltants hi trobaràs un territori que et sorprendrà, ple d’atractius naturals, culturals, històrics, etnològics… Ben comunicat, molt a prop de tot arreu i alhora prou aïllat com per a desconnectar de tots i de tot.

Gaudeix d’una terra de secà i marinada

  • Per la ubicació geogràfica que té, Fulleda compta amb unes característiques climàtiques i paisatgístiques força singulars. Perquè te’n facis una idea, a ple estiu i entrada la tarda, no et farà pas nosa una jaqueteta que et protegeixi de la marinada que arriba des del Mediterrani.

Fulleda Turisme Seca i Marinada 1

Escolta el silenci

  • Tot passejant pels carrers o per qualsevol de les rutes del terme, gaudiràs d’aquella sensació tan especial que transmet el silenci. Sense sorolls, ni estridències, tan sols la remor del vent movent les fulles dels arbres, la pròpia respiració, la cadència de les teues passes…

Respira natura

  • Obre els pulmons i omple’ls de marinada. Activa el teu sentit olfactiu amb les olors de les pinedes, dels bolets, de la terra, del raïm, dels ametllers florits, de les oliveres…

Turism Fulleda 1

Regala’t la vista

  • Després de tantes hores “castigant” els teus ulls davant d’una pantalla d’ordinador, de telèfon o de televisió… al nostre poble els podràs donar un descans ben merescut i fer l’exercici de mirar a l’horitzó, bo i gaudint d’unes vistes úniques del Pirineu, de les Garrigues, de la Conca de Barberà, de les muntanyes de Montserrat, etc.

Deixa’t seduir pels nostres vins

  • Si t’agrada l’enoturisme et convidem a descobrir el celler Matallonga. Un petita explotació de caràcter familiar amb uns vins que no et deixaran indiferent. Tasta’ls, visita’n les vinyes, gaudeix de les seues propostes enogastronòmiques.

Turismo Fulleda

Tasta Fulleda

  • El nostre poble és principalment agrícola, on les zones de bosc conviuen en sintonia i harmonia amb els camps de conreu, sobretot de cereal, vinyes i les dues “ninetes” dels ulls dels fulledencs: les oliveres, per a produir el nostre fantàstic oli, i els ametllers, una explosió visual i olfactiva quan estan en flor i un plaer per al paladar quan en menges el fruit en qualsevol de les seues presentacions, al natural, fregides, garapinyades, etc.

Fes una descoberta amb la “Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda”

  • La Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda és una de les nombroses propostes que tens per a descobrir els nostres encontorns, les serralades, els camins, els racons… Tots habilitats i senyalitzats perquè es puguin recórrer a peu, en BTT i a cavall.

Fulleda Turisme Seca i Marinada 2

Desconnecta’t del món

  • Quan vinguis a Fulleda et traslladaràs a una altra dimensió. Et semblarà que el temps s’ha aturat, sense presses, sense estrès. Una “desconnexió” literal que, en funció de la cobertura que tingui la teua companyia de telèfons, serà parcial o completa.

El plaer de no fer res

  • Un bon lloc per a perdre’s i per a obrir la “capseta del no fer res”. Un espai per asseure’s a contemplar la posta del sol, llegir tranquil·lament un llibre arrecerats a l’ombra en alguna de les nostres fonts, passejar sense cap altra finalitat que no sigui la de deixar-nos endur per les nostres passes.