Rutes

A peu, a cavall o en BTT, escolliu el mitjà que més us agradi i animeu-vos a fer la descoberta d’aquesta meravellosa “Terra de secà i marinada” fent una de les moltes rutes que teniu a l’abast (la majoria estan condicionades i senyalitzades), recorren de dalt a baix el nostre terme municipal i una part de les poblacions veïnes.

Si us animeu a vindre, gaudireu d’unes jornades de contacte directe amb la natura, de la pau, d’una terra de contrastos, de sensacions i experiències reconfortants.

Les possibilitats que us ofereix i les opcions que podeu realitzar són molt nombroses, la millor manera de conèixer-les és trepitjant el nostre territori i deixant-vos anar per algun dels camins que trobareu. L’oferta és molt variada: rutes locals a peu i en BTT, la GR-3, etc. No obstant això, per la singularitat que presenta i pel fet d’estar especialment preparada per a realitzar-la -amb informació sobre el recorregut, senyalització, estat dels camins- us convidem a fer vostra la Ruta dels miradors i les fonts de Fulleda

Deixa una resposta