Enoturisme

Celler Matallonga

La creació del Celler Matallonga, pertanyent a la DO Costers del Segre i associat a la Ruta del Vi de Lleida, atorga a la nostra població un nou atractiu per als amants de l’enoturisme.

 Turisme Fulleda Celler Matallonga 6

Joan i Rosa, propietaris d’aquesta petita explotació vitivinícola de caràcter familiar, us estan esperant per a mostrar-vos el fruit del seu treball, els seus vins, el procés d’elaboració i les vinyes, ubicades en un fantàstic entorn natural.

Podreu conèixer i provar uns vins plens d’autenticitat i singularitat. A més, si ho parleu amb antelació, li podreu demanar a la Rosa d’ampliar aquesta experiència enoturística amb un menjar casolà que posarà en joc a tots els vostres sentits

Fulleda Turisme enoturisme Celler Matallonga

Visites (sempre és millor trucar abans)

De dilluns a divendres, de 17.00 a 19.00 hores

Caps de setmana, d’11.00 a 13.30

  • Altres horaris: consulteu-ho prèviament.

Telèfon de contacte: 660 84 07 91-973 15 62 96 (Joan)

Gabarro&Feixa

El terme municipal de Fulleda, la seva orografia i climatologia específica confereixen unes característiques molt particulars per a la producció de les vinyes i d’un gran nombre d’herbes naturals des d’on s’obtindrà la matèria primera per a l’elaboració artesanal dels diferents destil·lats produïts per Gabarró & Feixa , una empresa familiar situada a Fulleda dedicada a l’elaboració de productes artesans de qualitat.

destilados-orujos-artesanos-lleida-fulleda-gabarro-freixa

 

En l’elaboració dels productes de Gabarró & Freixa prevaleix, per sobre de tot, l’acurada selecció de la matèria primera a utilitzar en cadascuns dels destil·lats i un procés d’elaboració i transformació, artesanal, calmat, donant a cada cosa el seu temps. D’aquí i la passió dipositada pels seus elaboradors s’obtenen uns fantàstics, expressius i gustosos productes com els seus orujos, licors d’herbes, vi de nous o el seu vermut.

destilats-orujos-artesanals-lleida-fulleda-gabarro-feixa

Leave a Reply