Pàrquing Autocaravanes

Des de 2017 Fulleda compta amb un pàrquing d’autocaravanes situat al darrere de les piscines municipals on els autocaravanistes podran estacionar les seves autocaravanes i fer nit. A més, disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com presa de llum i d’aigua neta, desaigües i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines.

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat Catalunya, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 € al dia. Per utilitzar aquest pàrquing #autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973 156 201 ajuntament@fulleda.cat) per consultar disponibilitat i condicions d’ús.

 

Apartament Turístic Cal Jordi 

El passat mes d’octubre (2015) va obrir a Fulleda la primera oferta d’allotjament, concretament l’apartament turísitc Cal Jordi amb una capacitat per a 3/4 persones, que podreu llogar a un preu força competitiu a partir de 40€ la nit. Demaneu pressupost sense compromís.

Un primer pas per complementar l’oferta turística d’aquesta localitat.

Més informació apartament turístic

Apartament Turístics Fulleda1

 

Menjar

Durant el cap de setmana (divendres a diumenge) a Fulleda teniu a la vostra disposició el servei de bar i restauració de La Heroica, el bar del poble situat a La Sala, el nostre local social, on trobareu una variada oferta d’entrepans, tapes, plats combinats i diferents plats de carta.

La Heroica Bar també està obrint molts dies entre setmana per les tardes. No obstant; si voleu confirmar horaris d’obertura i/o la possibilitat d’utilitzar els serveis de bar-restauració en altres horaris, realitzar una consulta, reservar taula, etc. podeu trucar als telèfons 603 39 31 38-632 09 34 53

A l’estiu, també obrim el servei de bar a les piscines (durant l’horari d’obertura d’aquestes instal·lacions).

Espai per a barbacoes

Fulleda compta amb un nou espai de lleure al servei del conjunt dels habitants i visitants de la localitat gràcies a les obres d’arranjament realitzades a la zona situada al lateral de La Sala, el local social del poble, gràcies a les quals s’ha transformat un espai en desús en un àrea de descans, apta per la realització de barbacoes, etc. La utilització d’aquesta  zona d’esbarjo, que compta amb dues brases, un espai per a menjar amb dues taules, una pica, font, il·luminació (no hi ha llenya o carbó d´ús públic) és pública i gratuïta, no obstant això, per tal d’evitar possibles aglomeracions i controlar el bon ús de les instal·lacions, cal trucar de manera prèvia a l’Ajuntament per a consultar la disponibilitat de l’espai.