Dormir i menjar

Pàrquing Autocaravanes

Des de 2017 Fulleda compta amb un pàrquing d’autocaravanes situat al darrere de les piscines municipals on els autocaravanistes podran estacionar les seves autocaravanes i fer nit. A més, disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com presa de llum i d’aigua neta, desaigües i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines.

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat Catalunya, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 € al dia. Per utilitzar aquest pàrquing #autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973 156 201 ajuntament@fulleda.cat) per consultar disponibilitat i condicions d’ús.

  • Wi-fi
  • Zona de buidatge d’aigües grises i negres
  • Aigua potable
  • Connexió elèctrica
  • Dutxes i WC (a la zona de les piscines. En aquests moments tancades per la COVID-19)
  • Zona de barbacoes a 150 metres (taules, brases, aigüera, font)
  • Més informació i reserva d’espai 973 156 201 – 657 47 23 45

 

Apartament Turístic Cal Jordi 

El passat mes d’octubre (2015) va obrir a Fulleda la primera oferta d’allotjament, concretament l’apartament turístic Cal Jordi amb una capacitat per a 3/4 persones, que podreu llogar a un preu força competitiu a partir de 45€ la nit. Demaneu pressupost sense compromís.

Un primer pas per complementar l’oferta turística d’aquesta localitat.

Més informació apartament turístic

Apartament Turístics Fulleda1

 

Menjar 

En aquest moments, el BAR-LOCAL SOCIAL del poble no ofereix el seu servei com a conseqüència de la COVID-19. Actualment, a Fulleda, no comptem amb cap botiga o lloc específic de servei de dinars; no obstant això, als pobles del voltant trobareu, si ho necessiteu, diferents restaurants, botigues de queviures…

Espai per a barbacoes

Fulleda compta amb un nou espai de lleure al servei del conjunt dels habitants i visitants de la localitat gràcies a les obres d’arranjament realitzades a la zona situada al lateral de La Sala, el local social del poble, gràcies a les quals s’ha transformat un espai en desús en un àrea de descans, apta per la realització de barbacoes, etc. La utilització d’aquesta  zona d’esbarjo, que compta amb dues brases, un espai per a menjar amb dues taules, una pica, font, il·luminació (no hi ha llenya o carbó d´ús públic) és pública i gratuïta, no obstant això, per tal d’evitar possibles aglomeracions i controlar el bon ús de les instal·lacions, cal trucar de manera prèvia a l’Ajuntament per a consultar la disponibilitat de l’espai.

 

Leave a Reply