“Tastem Fulleda”, una saborosa manera de donar a conèixer els productes de casa nostra

tastem-fulleda06El passat dissabte, la Sala va tornar a esdevenir el punt de trobada i referència de la nostra petita localitat amb motiu de la celebració de la primera edició del “Tastem Fulleda”. Un berenar popular que va servir per a presentar una mostra representativa dels productes agroalimentaris de qualitat produïts a les nostres contrades, amb especial protagonisme per a l’oli, les ametlles i el vi, a més d’altres que van aportar algunes de les assistents com codonyats, coques, ous, olives…

La trobada també va servir de marc per a lliurar el premi a Laura Cornet, guanyadora del concurs d’Instagram #estiufulleda2015, que es va dur a terme el passat estiu i que ens va servir per obtenir la visió d’un bon nombre de fulledencs i visitants de la vida al nostre poble durant aquesta estació de l’any.

A més del lliurament d’aquest premi, una càmera SJCAM SJ4000 wifi, el nombrós públic assistent va poder veure “in situ” les fotografies presentades al concurs gràcies a l’edició d’un àlbum recopilatori, així com un vídeo-muntatge amb les fotografies i la cançó de Fulleda. Per rematar la jugada, després del lliurament del premi i el berenar, tarda de futbol amb motiu de la celebració del partit del Barça contra el Madrid. Sens dubte, una gran jornada de germanor, d’estimar i fer poble.

Amunt Fulleda!

Enllaç amb el video amb totes les fotografies del concurs

tastem-fulleda02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Leave a Reply

*