Pàrquing Autocaravanes

Des de 2017 Fulleda compta amb un pàrquing d’autocaravanes situat al darrere de les piscines municipals on els autocaravanistes podran estacionar les seves autocaravanes i fer nit. A més, disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com presa de llum i d’aigua neta, desaigües i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines.

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat Catalunya, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 € al dia. Per utilitzar aquest pàrquing #autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973 156 201 ajuntament@fulleda.cat) per consultar disponibilitat i condicions d’ús.

Apartament Turístic Cal Jordi 

El passat mes d’octubre (2015) va obrir a Fulleda la primera oferta d’allotjament, concretament l’apartament turísitc Cal Jordi amb una capacitat per a 3/4 persones, que podreu llogar a un preu força competitiu a partir de 40€ la nit. Demaneu pressupost sense compromís.

Un primer pas per complementar l’oferta turística d’aquesta localitat.

Més informació apartament turístic

Apartament Turístics Fulleda1

 

Menjar

Actualment la població de Fulleda no compta amb una oferta d’hostaleria que cobreixi d’una manera regular les necessitats dels visitants a l’hora de menjar a la població, exceptuant els caps de setmana, en què el centre social del poble “la Sala” ofereix servei de bar, menú, plats combinats, etc.

Malgrat que no té una oferta directa de serveis d’hostaleria (excepte els que ofereix la Sala durant tots els caps de setmana de l’any i festius, així com el bar de les piscines a l’estiu), a les poblacions properes a la localitat de Fulleda hom hi pot trobar una correcta i àmplia oferta de restauració i allotjament -hotels i cases rurals-.

Espai per a barbacoes

Fulleda compta amb un nou espai de lleure al servei del conjunt dels habitants i visitants de la localitat gràcies a les obres d’arranjament realitzades a la zona situada al lateral de La Sala, el local social del poble, gràcies a les quals s’ha transformat un espai en desús en un àrea de descans, apta per la realització de barbacoes, etc. La utilització d’aquesta  zona d’esbarjo, que compta amb dues brases, un espai per a menjar amb dues taules, una pica, font, il·luminació (no hi ha llenya o carbó d´ús públic) és pública i gratuïta, no obstant això, per tal d’evitar possibles aglomeracions i controlar el bon ús de les instal·lacions, cal trucar de manera prèvia a l’Ajuntament per a consultar la disponibilitat de l’espai.