Del 28 de juliol al 3 d’agost XVIII Setmana Cultural

Un any més, l’Associació de Dones Marinada, ha preparat una completa programació d’activitats amb motiu de la celebració de la XVIII edició de la seva Setmana Cultural, que com anys enrere compta amb la col·laboració, entre altres, de l’Ajuntament de Fulleda.

La programació començarà el Diumenge 28 a les 19.30 amb l’actuació de Les Fugitives i la seva obrar Dona-Foc La Dona que es crema. Tot seguit, les sòcies de l’Associació ens oferiran una degustació de rebosteria dolça i salada.

Dilluns, 29 de juliol

A les 19.30 hores a La Sala, presentació del llibre “Tres dies a la presó” amb la participació de Gemma Nierga i Marcel Mauri.

Dimarts, 30 de juliol

Interessant xerrada a càrrec de Andreu Serés, doctor en biologia, sobre construccions en pedra seca, presència i tipologies i de Ramon M. Arbós, historiador i coordinador del projecte del SOC “La pedra com un recurs territorial generador d’activitat econòmica”, que ens parlarà sobre “quin és el futur de la pedra seca?”

Dimecres, 31 de juliol

L’impressionant veu de Big Mama Montse i la seva guitarra protagonitzaran un conferència-concert sobre l’obra de Teresa Pàmies (19.30 hores)

Dijous, 1 d’agost

Presentació del projecte SCCL Tres Cadires, elaboradors de licors, amb obrador compartit i projecte de foment del cooperativisme i l’economia social i solidària al territori. Per posar el colofó, degustació de vi de nous.

Divendres, 2 d’agost

La Montse i la Núria Arbós ens faran recordar vells temps amb la seva xerrada “Les escoles de Fulleda, 1936-1966”. Un treball publicat al llibre “Mirades” del Centre d’Estudis de les Garrigues.

Dissabte, 3 d’agost

El taller de construcció d’un marge de pedra seca, a càrrec del mestre picapedrer Jordi Martí, posarà el punt i final a aquesta nova edició de la Setmana Cultural de Fulleda.

L’activitat començarà a les 08.00 del matí, els interessats en participar s’hauran d’apuntar abans del dimecres 31 de juliol.

Durant la setmana també es podrà visitar a la Sala l’exposició de construcció de pedra seca “Diàleg entre l’home i la Terra” del Grup de Recerca Aladrell i l’Associació Amics de l’Arquitectura Popular (del 30 de juliol al 3 d’agost). Així com, l’exposició labord d’Antònia Cornet, el diumenge 28 de juliol a les 17.00 hores a la biblioteca

About the Author

Leave a Reply

*