Suma’t a la “marxa” de Fulleda

Aquest diumenge Fulleda s’omplirà d’Herois i Heroïnes per participar a la sisena edició de la Marxa Heroica a Fulleda  una trobada esportiva no competitiva i de germanor que us permetrà fer esport i gaudir de la natura en un fantàstic entorn natural.

Si encara esteu dubtant sobre si voleu convertir-vos en herois i heroïnes; som-hi, sortiu de dubtes que aquests dijous 2 de març tanquem inscripcions.

SI VOLS PARTICIPAR CLICA L’ENLLAÇ

Sí, es diu Marxa Heroica; però no patiu. Hem preparat tres recorreguts, de fet, tres rutes temàtiques adaptades a la mida de tota mena d’herois i heroïnes.

La ruta més curta, apta per a “tots els públics”, sense massa exigència física, de 9 quilòmetres anomenada la ruta Memòria Històrica. Aquesta ruta posa al descobert diferents indrets de la zona (termes municipals de Fulleda i Espluga Calba) on trobarem búnquers, trinxeres, nius de metralladora… que ens permetran imaginar l’impacte de la Guerra Civil a la vida dels habitants d’aquestes poblacions.

Gaudeix d’un bany de bosc molt especial

Amb la Ruta Bany de Bosc, pujarem una mica més el nivell, amb 16 quilòmetres de pujades i baixades, de corriols, camins i contacte directe i intens amb els boscos del terme.

25 quilòmetres de Ruta Heroica

Per a les heroïnes i herois en plena forma, la Ruta Heroica: 25 quilòmetres de senders i corriols, de pujades i baixades per un fantàstic entorn natural que posarà a prova les vostres cames.

 

A partir de les 8.00 hores s’obre el control d’inscripcions

A les 08.00 hores obrirem el control d’inscripcions. A les 09.00 hores donarem la sortida des de la Sala per a tots els participants en aquesta Marxa, que us mostrarà bona part del potencial natural, turístic i històric d’aquesta zona de les Garrigues.

Moltes gràcies per participar en aquesta proposta de l’Ajuntament de Fulleda, Fulleda Turisme Actiu i Boira Experience.

Aquesta trobada està oberta a la participació d’un màxim de 400 persones, sense restricció d’edat.

Un agraïment molt especial a tota la colla de voluntaris que fa possible que aquesta trobada sigui possible.

MES INFORMACIÓ 

Deixa una resposta