Fulleda, un destí per gaudir i descobrir amb la vostra canalla

Arriba el bon temps i ja es fa difícil passar tot el cap de setmana a casa amb la canalla, que desborda energia i té ganes de saltar, córrer, caminar, descobrir nous indrets. 

Mares, pares si esteu en aquesta situació i  gaudir de la natura i d’una aventura emocionant amb els vostres fills és l’hora de visitar Fulleda i el nostre fantàstic entorn natural; ja teniu la solució,  no cal que busqueu més. Al nostre terme municipal comptem amb més de 500 quilòmetres de rutes senyalitzades i autoguiades de diferents nivells de dificultat per a les donar resposta a les vostres necessitats de sortir a la natura.

Rutes de “baixa” dificultat per realitzar amb la canalla (cliqueu a sobre per accedir a la informació de les rutes)

Us presentem quatre rutes amb dificultats similars de 2.9, 3, 6 i 10 quilòmetres en modalitat rutes a peu (familiars). El recorregut de 2.9 quilòmetres es pot fer sense problemes amb nens, però sense carrets, ja que un 90% del recorregut és per senders. La ruta de 3 quilòmetres és 100% familiar i és apta per fer-la amb carrets per infants de roda alta, amb només un tram de baixada de difícil progressió (a causa de les pedres que podem trobar al camí) al sortir de Fulleda i abans d’arribar a la Font del Poble. La ruta de 6 quilòmetres també la podem considerar familiar on hi podrem trobar uns trams amb senders molt divertits. Aquesta ruta també visita la Font d’en Solà, una font curiosa i singular, un magnífic lloc per parar a observar la natura i l’entorn, amb fantàstiques vistes a Fulleda. La ruta de 10 quilòmetres transita integralment per camí ample, sense trepitjar senders. És el recorregut curt d’una de les edicions passades de la Marxa Heroica, aquesta també l’hem classificada com a una ruta familiar.

Amb aquestes rutes teniu una fantàstica oportunitat de descobrir alguns dels camins, senders i fonts del terme de Fulleda, des dels més petits amb un passeig familiar de 3 quilòmetres fins als que són més exigents amb un recorregut de 15 quilòmetres que et permet descobrir bona part del terme de Fulleda que podeu trobar en aquest enllaç.

Si us agrada al descoberta, Fulleda és el vostre poble 

Leave a Reply