Viu noves experiències, vine a Fulleda

Enguany, toca turisme de proximitat, turisme responsable… En família, amb els vostres éssers estimats i més propers.
A Fulleda trobareu el lloc idoni; un poble petit, no arribem als cent habitants, on gaudir d’aquests dies amb intensitat, en contacte amb la natura, gaudint d’uns paisatges infinits, d’uns boscos plens de rutes, corriols, senders…
No tenim botigues, bars… una llàstima (si algú s’anima a emprendre un negoci des de l’Ajuntament de la Vila us ajudarem en tot el possible) No tenim aquest serveis, però d’història, tradició, espais naturals, més de 500 quilòmetres de rutes senyalitzades i autoguiades i bona gent, sobretot bona gent, anem sobrats. Ep, que la cosa no s’acaba aquí; també podreu gaudir de l’enoturisme al Celler Matallonga, o visitar l’Antic Molí de l’Oli, o fer-vos una foto “heroica” al costat de l’Agustina d’Aragó, originària de Fulleda. Podem seguir amb el llistat d’atractius, però millor veniu a aquesta Terra de Secà i Marinada i descobriu els seus encants vosaltres mateixos.
Tranquil·litat, lluny, molt lluny de la multitud, les aglomeracions, el sorll. Fulleda, la vostra destinació de proximitat.
Gaudiu de Fulleda i el seu fantàstic entorn natural amb responsabilitat.
Salut i Fulleda!!!

Leave a Reply