Viu a Fulleda l’experiència de l’Oleoturisme de Lleida

A les Terres de Lleida, els paisatges tenen gust d’oli. De les Terres de Ponent fins als Pirineus, els seus paisatges ens parlen d’esforç, de sacrifici, d’orígens i història però sobretot de la qualitat d’aquest elixir daurat. Kilòmetre zero i bressol de la varietat de fama mundial, l’arbequina, que enamora cuiners i gastrònoms d’arreu del món i que ha impulsat la primera denominació d’origen d’oli d’oliva de l’Estat, la DOP Garrigues. Territori d’un producte extraordinari: l’oli d’oliva verge extra de les terres de Lleida, reconegut i aplaudit internacionalment. Seguir la pista de l’olivera i l’oli, entre paisatges i atractives propostes oleoturístiques, és deixar-se captivar per la Catalunya rural viva i més autèntica. Vine a descobrir l’oli de Lleida i les seves experiències, vine a descobrir el gust de la terra.

Si voleu gaudir d’una jornada tranquil·la, relaxada, coneixent el nostre territori i el seu entorn natural a Fulleda podreu gaudir de dos fantàstiques experiències oleoturístiques.

Visita al celler Matallonga i Antic Moli d’Oli de Fulleda

El Celler Matallonga ofereix una visita combinada de vi i oli per mostrar un projecte familiar que neix fruit d’una llarga tradició com a pagesos i viticultors, i d’un gran respecte per la terra i l’entorn. L’experiència inclou un recorregut pel celler, amb tast dels seus vins de la DO Costers del Segre i una visita guiada a l’antic molí d’oli de Fulleda.

Més informació i reserves clicant a la fotografía

Recorregut per la Fulleda de l’oli, el vi i el licor

L’activitat té lloc a Fulleda durant tot l’any amb reserva prèvia i combina la visita guiada al seu característic museu de l’oli i descoberta del patrimoni històric de la població amb les visites al celler Matallonga i la  destil·leria Gabarró i Feixa

Més informació i reserves clicant a la fotografia

Leave a Reply