Temporada de bany a les piscines de Fulleda

El divendres 24 de juny s’obre la temporada de bany a les piscines de Fulleda.

Tenim entrades individuals, paquests de 10 entrades, abonaments de temporada per a unes fantàstiques instal·lacions on també podreu gaudir del servei de bar a “El Xiriguito”.

Més informació trucant a les oficines de l’Ajuntament 973 156 201

 

Aquest estiu, el Consell Comarcal de les Garrigues torna a posar en marxa el forfet per a les piscines
En total, 18 municipis garriguencs s’hi han adherit, a més de Llardecans i Torrebesses (Segrià), aquests només per a joves de 12 a 18 anys de la zona d’influència de l’Institut l’Olivera de la Granadella.
Aquest forfet serà vàlid de l’1 de juliol al 31 d’agost, coincidint amb el període d’obertura de totes les piscines en conveni.
Per poder accedir a les piscines d’altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d’un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d’empadronament.
Fulleda, una de les poblacions adherides a la campanya
Les poblacions garriguenques adherides a la campanya són: l’Albagés, l’Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, l’Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, el Soleràs, Tarrés i els Torms.

Deixa una resposta