T’agrada la BTT? Fulleda t’espera

Si us agrada gaudir del vostre temps de lleure a Fulleda trobareu un paradís per posar a prova les vostres cames i la vostra màquina. Centenars de quilòmetres, de rutes de diferents nivells de dificultat i llargada us estan esperant. Si veniu una vegada segur que voleu tornar. M

Avui us presentem aquest video amb la “Ruta de la pedra Calcària” una de les moltes rutes que trobareu al nostre fantàstic territori.

A Fulleda Turisme Actiu trobareu tota la nostra proposta de rutes, experiències, i diferents opcions per gaudir del nostre territori

Ruta de la pedra Calcària

Us presentem sis rutes amb distàncies i dificultats diferents de 5, 14, 34, 36 i 66 quilòmetres en modalitat BTT. Totes cinc rutes estan catalogades com a moderades/difícil menys la de 5 quilòmetres que està catalogada com a fàcil.

Aquests recorreguts que estan inspirats amb la Marxa BTT de la Calç que té lloc anualment a la població de Tarrés i són especialment divertits, ja que transcorren en gran part per senders i localitzacions amb encant de l’espai Natural de Ponent anomenat la Vall de Vinaixa, situada entre les poblacions de Fulleda, Tarrés, Vinaixa i els Omellons. Aquests presenten una barreja agrícola i forestal molt interessant que en potencia la diversitat i conté espècies d’elevat valor natural com l’àguila cuabarrada.

Tot un descobriment de ruta que sense cap mena de dubte us recomanem des de Fulleda Turisme Actiu.

 

Leave a Reply