Que no t’ho expliquin, vine i viu la primavera a Fulleda!

Els nostres boscos i camps de conreu es mostren esplendorosos durant aquests dies de primavera, aquí teniu un petit tast per obrir boca; però, sens dubte, la millor manera de viure la natura a Fulleda és venir fins a aquesta petita població lleidatana de les Garrigues i passar una bona estona en contacte directe amb la natura.

Primavera a Fulleda www.turismefulleda.cat 6

Comptem amb un entorn natural privilegiat i moltes rutes perfectament senyalitzades perquè gaudiu del vostre temps d’oci en plenitud, amb tranquil·litat i seguretat.

El poble de Fulleda compta, a més, amb molts altres atractius com l’església romànica de Santa Maria, de principis del segle XIV, l’antic museu de l’Oli, el Racó del Bolet, el monument a l’Agustina d’Aragó, el celler de Matallonga per viure una jornada d’enoturisme, l’apartament rural Cal Jordi, per si voleu passar la nit al nostre poble, etc.

Primavera a Fulleda www.turismefulleda.cat 2

No us ho penseu més, aquesta primavera us esperem a Fulleda!

Compartiu la vostra experiència amb nosaltres publicant les vostres fotos a instagran amb el ‪#‎primaverafulleda2016‬ i, si us ve de gust, seguiu-nos al nostre compte d’Instagram @turismefulleda

Primavera a Fulleda www.turismefulleda.cat 5

 

Leave a Reply