Que comenci la festa!

El compte enrere per a la celebració de la Festa Major de Fulleda ja ha començat i en pocs dies els nostres carrers deixaran de banda la seva tranquil·litat habitual per viure unes jornades de festa, companyonia, germanor, música, retrobament.

El dimecres 23 una gran festa amb inflables i bany d’escuma per a la canalla a la pista esportiva (17.30 hores) marcarà l’inici dels actes prefestes, que continuaran el dijous 24 amb una sessió d’escala en Hi-fi, on els nens i nenes del poble ens mostraran els seus dots artístics. Aquest divertit espectacle donarà pas al tradicional passeig nocturn i sopar.

Com cada any, el repic de les campanes de la nostra església de Santa Maria donarà el tret de sortida oficial (divendres, 25 a les 20.00 hores) de la nostra Festa Major, que esperem pugueu gaudir amb plenitud i alegria. El mateix dia, a les 22.00 hores, sopar de germanor i elecció de la pubilla i l’hereu. Poc després, la música del grup Tremendos -premi ARC al millor grup de versions en català- omplirà de festa el nostre poble. Després de l’actuació de l’orquestra la nit continuarà per als més “marxosos” amb una sessió de discomòbil.

El programa oficial de la Festa Major de Fulleda del dissabte començarà a les 12.00 hores amb la celebració de la Missa solemne. En acabar l’acte litúrgic, més festa, tradició i cultura popular amb la cercavila –plaça Major, 13.00 hores- amb la participació de la colla gegantera i grallera Els Serrets de Tarrés. Per la tarda-nit, continuarà la diversió amb el ball de tarda amb l’orquestra Doble Cara, que repetirà protagonisme amb el ball de nit (00.30 h) Aquí no acabarà la cosa, al finalitzar la seva actuació discomòbil amb Tete produccions per als més incombustibles.

Després de recuperar forces i dormir una estoneta, a les 12.00 del migdia del diumenge 27 missa major. A les 13.00 hores, en La Sala, el local social del Fulleda, vermut de Festa Major. Ja per la tarda, actuació del grup de teatre al carrer Fadunito (17.30 hores), que farà les delícies de petits i grans. L’orquestra Slalom Express s’encarregarà d’omplir de música La Sala amb el ball llarg de tarda i nit. Al descans de la seva actuació, sorteig de la Toia i pa amb tomaca per a tothom.

L’actuació del grup d’animació al carrer La Cremallera, que tindrà lloc el dilluns 28 a partir de les 17.30 hores, posarà el punt i final a aquesta nova edició de la Festa Major de Fulleda.

(Els interessats en participar als diferents àpats populars poden reservar els seus tiquets a les oficines de l’ajuntament fins al dimarts 22 d’agost)

Bona Festa Major a tothom! Us hi esperem!

Leave a Reply