Per descobrir, per retrobar-se. Fulleda, una terra de secà i marinada


Tant a prop i alhora tan lluny. L’entorn de Fulleda posa al vostre abast un gran ventall de rutes que alternen els camins amplis i lluminosos amb corriols petits i ombrívols, que us permetran gaudir d’una passejada tranquil·la i relaxada bo i travessant valls i fondals, envoltats únicament d’un espai natural que barreja amb un equilibri singular pinedes exuberants i frondoses, plenes de vida, amb altres zones més obertes on la mà de l’home ha transformat els boscos en camps de conreu de cereals, vinyes, oliveres, ametllers, etc., que ara desperten a la primavera i comencen a mostrar-se en tota la seua esplendor.
Unes terres que us permetran mirar enfora i gaudir d’unes vistes increïbles i privilegiades de les Garrigues, els Pirineus o la Conca del Barberà -especialment els dies nets i clars-; o bé fer-ho endins amb una mirada introspectiva, tot aprofitant que us trobareu en un entorn sense cap altra distracció que no sigui la contemplació de la pròpia natura, ni altra remor que no sigui la del vent de marinada, la natura i els vostres pensaments. Un espai, sens dubte, idoni per una caminada tranquil·la i reflexiva, on difícilment trobareu una companyia diferent de la vostra pròpia presència i la d’algun dels animalons i aus que campen lliurement per aquestes terres garriguenques.
Fulleda, la descoberta. turisme
 
Aquesta terra de secà i marinada us brinda un espai privilegiat per allunyar-vos, com diria Fray Luis de León, “del mundanal ruido y seguir la senda por donde han ido los pocos sabios que en el mundo han sido”.
 
Com acostumem a dir, nosaltres hi posem el territori, l’excusa per atansar-vos-hi la deixem al vostre criteri.
 
Fulleda, un territori per a la descoberta, una terra de secà i marinada.

Leave a Reply