Multitudinària presentació del curtmetratge Orígens a Fulleda

El passat dissabte 24 va tenir lloc a la Sala, el local social de l’ajuntament de Fulleda, la presentació del curtmetratge Orígens, produït de manera conjunta per l’Ajuntament d’aquesta localitat garriguenca i la productora Audivio.

L’estrena d’aquest curtmetratge, que es presentarà a diferents concursos de caràcter internacional, va comptar amb una nombrosa presència de veïns del poble, els quals van valorar molt positivament el resultat d’aquesta història de caràcter intimista, rural i amb unes bones dosis de ciència ficció, dirigida pels lleidatans Oscar Burgos i Víctor Masip.

Després de la projecció del curtmetratge es va obrir una xarrada col·loqui per tal d’analitzar diferents aspectes del curtmetratge i explicar les particularitat del mateix, entre altres, el fet de ser un dels primers productes transmèdia. Aquesta nova tecnologia, a la qual s’accedeix a través de la pàgina web del curt www.origensfulleda.cat i descarregant una aplicació del mòbil que permetrà als habitants i visitants de Fulleda ampliar la experiència i accedir a nous continguts (making of, informació d’interès turístic, comercial, fotografies, etc.).

De manera prèvia a l’estrena del curtmetratge Orígens a Fulleda, que ha comptat amb el suport i patrocini de diferents empreses de proximitat, es va realitzar la presentació del curt davant dels mitjans de comunicació el divendres al matí i, per la tarda, a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

 

Les persones que visitin Fulleda i vulguin passar la nit tenen diferents opcions d’allotjament, entre altres, un parquing regulat d’autocaravanes

 

 

Deixa una resposta