L’estiu a Fulleda, protagonista d’un concurs fotogràfic a instagram

La comissió de turisme de l’Ajuntament de Fulleda ha posat en marxa un concurs fotogràfic a través de la xarxa instagram amb el qual vol donar un nou al·licient als habitants i visitants de la població i obtenir la seva particular visió de l’estiu en aquesta petita població de les Garrigues. El guanyador obtindrà com a premi una càmera SJCAM SJ4000 wifi.

La canícula estival no suposa cap fre a la localitat de Fulleda a l’hora d’organitzar diferents activitats culturals, de lleure, festives… com ara la Setmana Cultural, organitzada per l’Associació de dones Marinada, que el dissabte va arribar a la seva fi amb la celebració d’un sopar de germanor i l’actuació del grup musical Sense Rumb. Precisament, aquest sopar va servir com a marc per a la presentació oficial d’una nova iniciativa, concretament un concurs fotogràfic, a través de la xarxa social instagram, promogut per la comissió de turisme de l’Ajuntament de Fulleda.

Tots els interessats en participar podran presentar al concurs amb el hastag  #estiufulleda2015 tantes fotografies com desitgin amb l’única limitació -a més del respecte degut a tothom i que no resultin ofensives- de que estiguin fetes durant l’estiu de 2015 a Fulleda (una passejada, una xerrada a l’aire lliure, una tarda de piscina, la fotografia d’un paisatge des d’algun dels miradors de la Ruta de les fonts i els miradors de Fulleda, una ruta en BTT, una jornada de treball en el camp … el límit ho posarà cada Instagramer).

Entre totes les fotografies presentades, el jurat format pels membres de la comissió de turisme escollirà la fotografia que, segons el seu criteri, reflecteixi més matisos de la vida, l’entorn i l’activitat estival a Fulleda.

El guanyador del concurs, obert a tothom que vulgui participar i tingui un compte a instagram, guanyarà una càmera SJCAM SJ4000 wifi (càmera d’esport per a casc, impermeable, video de alta definició 1080P). L’últim dia per a presentar les fotografies, sempre amb el hastag #estiufulleda2015 serà el 22 de setembre a les 23.59 hores. Seran vàlides totes les fotografies obtingudes al poble o al seu terme municipal durant aquest estiu de 2015 (del 21 de juny al 22 de setembre). Un setmana després de la data de tancament es donarà a conèixer el guanyador del concurs a través de les diferents xarxes social de l’Ajuntament de Fulleda -instagram, facebook, twitter- i es publicarà un recull amb les fotografies més destacades.

Bases concurs

Turisme Fulleda-concurs instagram

 

Leave a Reply