lauritalau96 guanyadora del concurs de fotografia a Instagram #estiufulleda2015

Un dels treballs presentats per lauritalau96 ha estat el guanyador de la primera edició del concurs fotogràfic a Instagram #estiufulleda2015 convocat per l’Ajuntament de Fulleda amb la voluntat d’oferir un nou atractiu als habitants i visitants de la vila i obtenir la seva particular visió de l’estiu a Fulleda.

El concurs ha estat un gran èxit, tant pel nombre de participants com pel gran número d’atractives propostes visuals presentades. Fet i fet, prop de 300 fotografies on es recolleixen diferents aspectes de la vida, la natura, el treball, les vacances, les festes, etc. a Fulleda.

L’elecció de la fotografia guanyadora no va estar una tasca gens fàcil per al jurat, format per una representació de la comissió de cultura i turisme de l’Ajuntament, donat el gran número de treballs candidats a rebre aquest guardó. Alhora d’escollir la fotografia guanyadora el jurat va primar, per sobre d’altres consideracions com el valor artístic o la qualitat fotogràfica dels treballs presentats, l’expressivitat de les mateixes i el fet de transmetre moments, situacions, visions de l’estiu a Fulleda.

En aquest sentit, el jurat es va decantar per aquesta fotografia donades les grans connotacions i sensacions que transmet, ja que capta un dels moments més esperats i participatius de l’estiu per als veïns de Fulleda, com és la Festa Major. A més, aquesta fotografia, realitzada a la Sala –punt de trobada per a tots els fulledencs- plasma la tradicional i esperada pluja de confeti de fi de festa, un dels moments “més emotius” de la Festa Major pels habitants de Fulleda.,

Amb l’objectiu d’agrair el treball i entusiasme de tots els participants està prevista la realització de diferents accions per donar la major notorietat als treballs presentats, com realitzar una exposició de les mateixes aprofitant el lliurament del premi a la guanyadora, un càmera SJCAM400 wifi, o realitzar un calendari amb algunes de les fotografies presentades al concurs.

Leave a Reply