La xarxa de fibra òptica arriba a Fulleda de la mà d’Adamo

Aquest mes de juny començarà la instal·lació de la xarxa de fibra òptica a Fulleda gràcies a l’acord establert entre l’Ajuntament de la Vila i l’operador de telefonia Adamo. Sens dubte, una gran notícia ja que suposarà un salt qualitatiu pel que fa a la millora dels sistemes de comunicació del poble, tant a nivell particular com empresarial i esdevindrà un nou incentiu per la creació de nous negocis i l’arribada de visitants al poble.

A partir d’aquest mes de juny es donarà una resposta efectiva a un dels serveis més esperats pels habitants de Fulleda (una petició, malauradament molt comuna i sense resposta, en moltes petites poblacions rurals) amb motiu de la instal·lació de la xarxa de fibra òptica al poble, amb una velocitat de 1.000 megas, una de les més ràpides del país, un fet que millorarà d’una manera exponencial la capacitat de comunicació via telefònica i internet per a tots els veïns i veïnes de poble, visitants, etc.

Sens dubte, una excel·lent notícia per a les veïnes i veïns de Fulleda, i un significatiu avenç i incentiu a l’hora d’animar a altres persones a instal·lar-se al poble i/o muntar un negoci a la nostra Vila.

El cablejat de fibra òptica serà una realitat gràcies a l’acord establert entre l’Ajuntament de Fulleda i l’operador de telefonia Adamo.

Oferta de llançament Adamo

Gràcies al desplegament, els veïns podran gaudir de l’internet més ràpid del país, amb velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 1000 Mb de pujada, a un preu molt competitiu. Per a l’obertura i llançament de la comercialització de la seva xarxa, els primers clients a contractar el servei d’Adamo gaudiran d’una oferta de llançament. El client pot contractar “Fibra FAST!” De 1.000 Mb per 36 euros/mes els preus inclouen l’IVA i la quota de línia. També pot configurar un paquet de serveis (Internet, telefonia fixa i mòbil) a la seva mida.

L’Ajuntament recorda que tot i que l’instal·lador de la xarxa de fibra òptica és Adamo, l’elecció de l’operador que finalment facilitarà el servei de telefonia a cada usuari, dins dels que són operatius al poble, serà decisió lliure i individual de cada interessat.

About the Author

Leave a Reply

*