La Setmana Cultural, un motiu més per gaudir de Fulleda

El diumenge 25 juliol comença la vintena edició de la Setmana Cultural de Fulleda, una proposta impulsada per l’Associació de Dones Marinada de Fulleda, que té com a principal objectiu dinamitzar socioculturalment la nostra estimada vila.

Gràcies al compromís d’aquest grup de dones fulledenques, tots els estius tenim l’oportunitat de gaudir, compartir, sentir, créixer amb diferents propostes vinculades amb les arts escèniques, la música, la literatura, etc.

Enguany, l’Anna Rufie serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la vintena edició, que es diu aviat, d’aquesta nova edició de la Setmana Cultural de Fulleda i ho farà amb la presentació del seu poemari “T’ho diré  a cau d’orella”. El dilluns, després d’aquesta interessant jornada inaugural, es presentarà públicament un dels projectes més atractius del poble, Fulleda Turisme Actiu: una proposta que té com a missió promocionar i donar a conèixer els grans actius per al turisme (rutes a peu, btt, cavall…) del nostre fantàstic territori.

El dimarts 27 recital teatralitzat a càrrec de la companyia Cassigalls, un vells coneguts per a la gent de Fulleda i el conjunt de les Garrigues. El dimecres 28 temps per la història amb la jornada Espai de memòria. Una interessant jornada que començarà a les 10.00 del matí amb una caminada fins a la Trinxera de la Roca Tomasa, recentment recuperada, com molts i molts camins de la zona, espais naturals, etc.  Per la tarda, xerrada de Montse Arbós sobre la Guerra Civil, amenitzada amb l’actuació musical al Racó del Bolet de Guerrilla Folk.

L’Anna M. Gili ens presentarà el seu primer llibre “Trascender el abuso” el dijous 29; mentre que el divendres 30 es tancarà aquesta vintena edició de la Setmana Cultural amb la presentació del projecte Mengem Garrigues

Programa XX Setmana Cultural Fulleda 2021

Leave a Reply