Informació exclusiva per herois i heroines

El 17 de setembre el poble de Fulleda tornarà a viure una altra jornada “heroica” amb motiu de la celebració de la seva “Fira Heroica”, la festa de l’Agustina d’Aragó, que, per a sorpresa de molts, és originària d’aquesta petita vila de la comarca de les Garrigues.

Mercadet de proximitat, taller d’oficis, animació al carrer, recreació de la llegenda de l’Agustina…

Un any més, les propostes són moltes i diverses tant per a herois i heroïnes, com per tothom que passar un fantàstic matí de diumenge en un poble amb encant i amb un terme municipal amb més de 500 quilòmetres de rutes marcades per endinsar-vos als nostres boscos mediterranis i gaudir de la natura.

Marqueu en vermell la data del diumenge 17 de setembre  i cap a  Fulleda per participar activament d’aquesta festa de l’Agustina d’Aragó i el  seu mercadet amb paradetes amb productes artesans i de proximitat, de música i animació. Així mateix, els nostres carrers seran l’escenari de la recreació de la Guerra del Francès o de la llegenda de l’Agustina d’Aragó, entre altres propostes lúdiques i festives per passar una bona estona

Si veniu amb la vostra autocaravana recordeu que a Fulleda comptem amb un àrea regulada per estacionar el vostre vehicle amb tots els serveis bàsics. Per a les persones que us desplaceu amb el vostre vehicle particular també habilitarem una àmplia zona d’aparcament molt a prop del lloc de celebració de la fira.