Gaudiu de la tardor a Fulleda

😍 🍁Aquesta tardor gaudiu de Fulleda, del nostre fantàstic entorn natural, de la varietat cromàtica del nostre paisatge, dels centenars de quilòmetres de camins, corriols, senders que hem habilitat i senyalitzats, per ajudar-vos a descobrir el nostre territori, d’una manera autònoma, gràcies a la gran tasca dels responsables de Fulleda Turisme Actiu.

En aquesta web www.fulledaturismeactiu.cat trobareu un gran nombre de rutes i propostes per descobrir Fulleda i el seu terme municipal.

Totes les rutes estan pensades per fer-vos gaudir del territori, ja sigui caminant, amb bici, amb parella, amb nens o amb el vostre animal de companyia.

Passareu per senders, camins, boscos, oliveres, vinyes i descobrireu racons i vistes panoràmiques. Una alternativa al turisme massificat, per fer amb calma, viure grans moments i desconnectar

Fulleda, el turisme tranquil

Si veniu amb la vostra autocaravana a Fulleda comptem amb una fantàstica àrea per estacionar el vostre vehicle dotada amb tots els serveis bàsics per gaudir de la vostra estada

Leave a Reply