Fulleda, un territori per descobrir amb la vostra BTT / bicicleta de carretera

Al terme municipal de Fulleda comptem amb més de 500 quilòmetres condicionats i preparats per recórrer a peu o amb la vostra BTT amb diferents nivells de dificultats i propostes de descoberta (bany de bosc, ruta de la memòria històrica, etc). Quilòmetres de pistes, senders, corriols per gaudir d’un territori per descobrir, tranquil, amb seguretat, amb fantàstics paisatges. Rutes, per a tothom: en família, per “herois i heroines”, per passar un estoneta o invertir tot el día… Són rutes autoguiades que podreu descobrir a www.fulledaturismeactiu.cat i descarregar gratuïtament a través de l’aplicació wikiloc

Prefereixes pedalar que caminar? Doncs tenim una opció ideal per tu!

Aquí us deixem una proposta per als amants de les les bicicletes, en aquesta ocasió tant se val si aneu amb la vostra BTT o bicicleta de  carretera

RUTA CARRETERA/ROAD:
FULLEDA/TARRÉS/VINAIXA/ARBECA/BELIANES/ESPLUGA CALBA

  • Distància: 51.12km
  • Dificultat tècnica: moderada
  • Altitud màxima: 640m
  • Altitud mínima: 302m

Et proposem una combinació que segur t’encantarà: turisme i pedals, descobrint espectaculars paisatges de les comarques Garrigues i l’Urgell!

És una ruta circular, plana i ràpida amb alguns trams més exigents de pujades a la carretera entre Belianes i l’Espluga Calba. Gaudiràs d’un sensacional entorn amb la seva diversitat i riquesa, amb carreteres poc transitades que t’aportaran molta pau i tranquil·litat.

Vine a pedalar i coneixeràs preciosos pobles amb els seus encants, com el monument de l’Agustina d’Aragó a Fulleda, el Castell de l’Espluga Calba el mural de Lily Brik a Tarrés… A més a més, podràs passar per la Cooperativa d’Arbeca i tastar el seu famós i extraordinari oli d’oliva verge extra.
No necessitaràs res més per passar-ho bé!.

Fulleda, un territori per descobrir