Fulleda, un poble per descobrir, per gaudir de la natura, per compartir experiències… 

A Fulleda, a les Garrigues, trobareu un poble ple d’encants, història, cultura… envoltat d’un entorn natural envejable, que ara es presenta exuberant. Moltes opcions, moltes raons per visitar-nos.

A més, si veniu amb la vostra autocaravana disposen d’un pàrquing regulat amb tots els serveis per la vostra estància (truqueu a l’ajuntament per concretar disponibilitat i condicions d’us). També tenim a la vostra disposició un espai específic, al propi poble, per dinar a l’aire lliure i cuinar a la brasa.

Pàrquing autocaravanes

Des de 2017 Fulleda compta amb un pàrquing d’autocaravanes situat al darrere de les piscines municipals on els autocaravanistes podran estacionar les seves autocaravanes i fer nit. A més, disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com presa de llum i d’aigua neta, desaigües i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines.

 

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat Catalunya, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 € al dia. Per utilitzar aquest pàrquing #autocaravanes cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973 156 201 ajuntament@fulleda.cat) per consultar disponibilitat i condicions d’ús.

Zona per a barbacoes

Fulleda compta amb un nou espai de lleure al servei del conjunt dels habitants i visitants de la localitat gràcies a les obres d’arranjament realitzades a la zona situada al lateral de La Sala, el local social del poble, gràcies a les quals s’ha transformat un espai en desús en un àrea de descans, apta per la realització de barbacoes, etc. La utilització d’aquesta  zona d’esbarjo, que compta amb dues brases, un espai per a menjar amb dues taules, una pica, font, il·luminació (no hi ha llenya o carbó d´ús públic) és pública i gratuïta, no obstant això, per tal d’evitar possibles aglomeracions i controlar el bon ús de les instal·lacions, cal trucar de manera prèvia a l’Ajuntament per a consultar la disponibilitat de l’espai.

 

Deixa una resposta