Fulleda, un dels micropobles protagonista del nou joc de taula pels amants de l’autocaravaning i els micropobles de Vanwoow

Els nostres amics de Vanwoow, una plataforma social i col·laborativa de turisme responsable i sostenible que dinamitza municipis contra la despoblació per als amants del turisme itinerant en autocaravana, caravana o camper amb centenars de pernoctes i experiències amb un objectiu social ha creat aquest fantàstic joc de taula per a amants del caravaning i els micropobles en el qual Fulleda i la nostra àrea regulada d’autocaravanes té un especial protagonisme.

El Joc

Visitar Alange en el Mes de les Orquídies. Cerca fòssils de dinosaures a Préjano. Tenir el teu baptisme subaquàtic a Santa Combinha. Fer la ruta dels miradors i les fonts de Fulleda … Si viatges amb la casa a sobre, no hi ha cap racó ni micropoble de la Península que no puguis recórrer.

Demostra que ets el Viatger més expert en això de l’caravàning. ¡Recorre la nostra geografia de cap a peus i fes-te amb el trofeu Vanwoow!

Tria què micropobles visitaràs acuradament. Tracta de realitzar el màxim nombre d’experiències diferents i participa en els esdeveniments més típics de cada poble

Escull un paper de viatger segons el teu rotllet i filosofia de viatge.

Compra el vehicle òptim per realitzar la teva ruta i posa algun impediment als teus rivals pel camí a través dels efectes de carta: “ITV favorable”, “poti ple”, “control de sobrepès”, “càrrega solar màxima”, “cafeïna en vena “…

Viatja en una mini camper, un Hymer integral, una caravana Bürstner, un caputxina Carado, un camper Etrusc entre d’altres súper vehicles i traça la teva estratègia per fer-te amb el premi a el millor viatger Vanwoow.

Segur que serà divertit!

OBJECTIU SOCIAL I EDUCATIU

Un joc de taula creat i pensat per l’equip Vanwoow per a amants de l’caravaning i dels micropobles.

La idea va néixer durant el Crowdfunding que vam posar en marxa al novembre de 2019.

Com a grans ambaixadors dels petits pobles, hem volgut mostrar algunes de les tradicions, experiències i festivitats que durant els nostres viatges hem anat descobrint pels municipis més recòndits de país.

El joc de taula de Vanwoow és una petita mostra representativa de la riquesa cultural i patrimonial de la península ibèrica lliurat en un divertit joc de 2 a 6 persones.

El seu objectiu social: posar en valor el potencial dels petits pobles allunyats de l’turisme de masses per lluitar contra la despoblació de el món rural.

Deixa una resposta