Fulleda, la teua destinació de proximitat aquesta Setmana Santa

Encara no saps què faràs aquesta Setmana Santa? Enguany toca conèixer el territori? Doncs no cal que hi pensis més, aquestos dies tens una cita amb Fulleda.

Tenim moltes propostes per a tu. Si t’agrada l’enoturisme, concerta una visita al celler Matallonga. Si lo teu és la natura, endinsa’t pels nostres camins i rutes, l’entorn natural et sorprendrà agradablement. Que tires més per la fotografia? Cap problema: agafa el teu equip, que els nostres boscos i camps de conreu estan esplendorosos i t’oferiran mil i una oportunitats per a fer una bona fotografia. Vols relaxar-te una estona contemplant el paisatge? Doncs apropa’t a qualsevol dels punts d’observació de la Ruta de les Fonts i els Miradors de Fulleda, les vistes són, senzillament, espectaculars, i encara més en un dia serè.

Vols conèixer un poble tranquil, ple de carrers i carrerons, acollidors racons plens d’història i edificacions singulars, com l’església de Santa Maria del segle XIV? Fulleda és el teu punt de trobada.

I a més a més, si véns a Fulleda el proper dissabte, 4 d’abril, podràs gaudir d’un original mercadet d’objectes vells, d’ocasió, de segona mà, artesania i productes agroalimentaris locals, amb motiu de la celebració del tercer mercat Fulleda Ocasió.

Vine i gaudiràs de l’autenticitat d’un poble, d’una terra, de secà i marinada.

Turisme Ajuntament Fulleda, terra de secà i marinada 11

Leave a Reply