Fulleda, camina, descobreix, viu la natura

Els responsables de Fulleda Turisme Actiu no paren de pensar i “maquinar” noves i atractives propostes per oferir cada dia noves i atractives propostes per gaudir i descobrir el nostre estimat territori. La última proposta, com la gran majoria de les impulsades per aquest ens de promoció dels atractius turístics i naturals de #Fulleda, és posar en marxa tot un seguit de caminades que aniran oferint de manera esporàdica i que serviran per descobrir de manera guiada Fulleda i el seu fantàstic entorn natural
La proposta començarà amb la “1ª Caminada Fugaç”, una ruta a peu, programada per al dimecres 18 d’agost, que ens portarà des de la Sala, el local social de Fulleda, fins a algunes de les trinxeres i nius de metralladores que hi ha entre els termes de Fulleda i I’L’espluga Calba . Els participants també podran gaudir de les explicacions d’en “Josep Rubio”, que aportarà dades rellevants sobre l’època de construcció.
L’hora prevista de sortida d’aquesta caminada serà les 19.00. Aquesta caminada té una distancia de 4 km i passa per alguns trams que són de “difícil” progressió, per això, per facilitar-vos la ruta es recomana que porteu pals de caminar i calçat adequat.
Es una caminada gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar, aquests esdeveniments estan pensats perquè cada participant sigui autosuficient, tan en qüestions d’avituallament com també d’estat físic. L’organització no es fa responsable dels accidents que els participants puguin ocasionar o patir. La participació no dóna dret a cap mena de reclamació per danys i perjudicis a l’organització.

Descobreix Fulleda, descobreix-te a tu mateix passejant pel nostres boscos. Fulleda, salut, natura, paisatge…una manera diferent de viure la vida.

Leave a Reply