Explora i descobreix Fulleda amb les rutes de Fulleda Turisme Actiu

Font: Newsletter Fulleda Turisme Actiu

Inscripció als newsletter

Estem emocionats de compartir amb vosaltres un nou recurs que farà les vostres visites a Fulleda encara més emocionants: el nostre mapa de rutes actualitzat! Gràcies a una col·laboració amb Garrigues TV, hem creat un vídeo especial que us portarà darrere de les escenes de la creació d’aquest mapa, mostrant la bellesa natural de la nostra regió i com les rutes s’han dissenyat pensant en cada tipus de visitant.

On Trobar els Mapes

Podreu trobar còpies del mapa a l’àrea d’autocaravanes de Fulleda i a la Sala de Fulleda. Aquest mapa inclou 8 rutes per fer amb BTT i 8 rutes per caminar, cadascuna amb diferents nivells d’intensitat i longitud, pensades per adaptar-se a totes les habilitats i preferències.

Segueix les Rutes Fàcilment amb el Teu Mòbil

Una gran avantatge de les nostres rutes és que són fàcilment seguibles mitjançant l’aplicació de Wikiloc al vostre telèfon mòbil, sense necessitat de subscripcions premium. Això us permetrà gaudir de l’aventura al vostre propi ritme, amb tota la informació necessària al vostre abast.

Descarrega els Mapes Avui

Per als que prefereixen planificar amb antelació, podeu descarregar-los des d’aquest enllaç – descarrega mapes – i començar a planificar la vostra pròxima aventura per les rutes de Fulleda.

Esperem que gaudiu descobrint els encants de Fulleda amb aquestes noves rutes.

Gaudeix de l’experiència amb Wikiloc

Descobreix com seguir les rutes de Fulleda Turisme Actiu a Wikiloc de manera gratuïta des del teu telèfon mòbil!

Ets un amant de la natura i t’agrada explorar nous carrerons? Llavors no et pots perdre aquesta oportunitat! Amb l’aplicació de Wikiloc al teu dispositiu mòbil, podràs accedir a una àmplia varietat de rutes de senderisme de forma gratuïta i sense complicacions.

Com pots fer-ho? És més fàcil del que penses. Només necessites seguir aquests senzills passos:

  1. Descarrega l’aplicació: Dirigeix-te a la botiga d’aplicacions del teu dispositiu mòbil i busca “Wikiloc”. Descarrega-la i instal·la-la al teu telèfon.
  2. Registra’t: Un cop hagis descarregat l’aplicació, el següent pas és registrar-te. No et preocupis! Només et trigarà uns 10 minuts. L’aplicació et sol·licitarà un correu electrònic i una contrasenya per crear el teu compte.
  3. Busca a Fulleda Turisme Actiu: Un cop hagis completat el registre, busca l’usuari de Fulleda Turisme Actiu dins de l’aplicació.
  4. Segueix a l’usuari: Un cop hagis trobat l’usuari de Fulleda Turisme Actiu, simplement clica al botó de “seguir”. Això et permetrà estar al corrent de les noves rutes i actualitzacions que publiquem.
  5. Selecciona la ruta que vols fer: Un cop estiguis a Fulleda, obre la ruta de l’usuari Fulleda Turisme Actiu que vols realitzar des de l’aplicació i prem el botó de “seguir”. I ja està! Ja estàs llest per gaudir de la teva aventura.

Així de senzill és seguir rutes a Wikiloc des del teu telèfon mòbil. Prepara’t per explorar nous camins i descobrir paisatges increïbles!