Èxit de públic i organitzatiu de la setena edició de la Fira Heroica de Fulleda

Els carrers de Fulleda es van omplir el passat diumenge 19 de setembre de visitants i vilatans amb motiu de la celebració de la setena edició de la Fira Heroica, celebrada al carrer de l’Agustina d’Aragó.

La trobada, dedicada a la figura de l’Agustina d’Aragó i originària de Fulleda, va esdevenir un gran èxit organitzatiu i de participació; amb la presència de centenars de visitants, veïns i veïnes gaudint d’aquesta jornada festiva, amenitzada amb les recreacions de la llegenda de l’Agustina a càrrec del Regiment de Festa i Lo Sacaire del Llobregat.
Durant tot el matí, la fira es va celebrar en un format reduït de 10 del matí a les 15 hores, la presència de públic i les compres a les 15 paradetes del mercat de productes agroalimentaris i artesans de proximitat va ser molt bona.
Agrair la presència de tots els assistents a la Fira, als paradistes i, especialment, al grup de voluntaris que amb el seu esforç i col·laboració van fer possible la celebració d’aquesta fira, organitzada per l’Ajuntament de Fulleda.

Un dels actes centrals d’aquesta nova edició de la Fira Heroica va ser el lliurament del porró de Fulleda, que en aquesta ocasió va recaure en la residència L’Onada Garrigues de les Borges Blanques en reconeixement de la gran tasca  feta durant la pandèmia. La directora de la residència de Les Borges Blanques, Montserrat Aixalà, que el va agrair ennom de la residència, de tota la família de L’Onada, i del sector de la geriatria en general.

Deixa una resposta