Ets de camper, furgo, autocaravana …?

Si la resposta és afirmativa, t’esperem a Fulleda. Des de fa una mica més de dos anys comptem amb un pàrquing regulat per al vostre vehicle.

Sense cap dubte, aquest pàrquing d’autocaravanes es presenta com una excel·lent opció perquè pugueu descobrir amb tranquil·litat i des de la proximitat nostre fantàstic poble i el seu privilegiat entorn natural; bona part d’ell, inclòs en la “Xarxa Natura” en el qual podreu fer diferents rutes a peu, en BTT …, gaudir amb els seus increïbles vistes, veure una gran nombre de construccions amb pedra seca, etc ..

Si us agrada la proposta, truqueu a l’ajuntament per reservar el vostre espai i concretar la vostra estada.

¿El preu? Molt assequible, 5 € al dia que us donaran accés a tot un seguit de serveis com a presa de llum i d’aigua neta, desguassos i una zona específica per a buidar les aigües negres i grises dels vostres vehicles, entre altres prestacions. A l’estiu, també tindreu accés als lavabos i dutxes de les piscines.

Els interessats a utilitzar aquesta àrea d’acollida d’autocaravanes, regulada d’acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat, ho podreu fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 € al dia. Per utilitzar aquest pàrquing #autocaravanas cal posar-se en contacte de manera prèvia amb l’ajuntament de la localitat (973156201 ajuntament@fulleda.cat) per consultar disponibilitat i condicions d’ús.

https://goo.gl/maps/VnqHjggTaunXQLDN6

Leave a Reply