Dissabte 4 d’abril, tercera edició del mercat Fulleda Ocasió

El proper dissabte 4 d’abril Fulleda acollirà la 3a edició del mercat Fulleda Ocasió, una iniciativa organitzada per l’Associació de Dones Marinada, en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila, on es posaran a la venda objectes vells i curiosos trobats a les golfes, arraconats a les cases… des de roba i joguines de segona mà fins a mobles, etc., a més d’altres productes locals vinculats a l’artesania i l’alimentació. El mercat està obert a tots els paradistes que hi vulguin participar pel preu simbòlic d’1 €.

Una vegada més, el dinamisme d’aquest petit poble de la comarca de les Garrigues es farà palès amb motiu de l’organització d’aquest atractiu i singular mercat, Fulleda Ocasió, que el proper dissabte 4 d’abril, de les 10.00 a les 14.00 hores, en celebrarà la tercera edició.

L’Associació de Dones Marinada de Fulleda, en col·laboració amb l’Ajuntament, serà l’encarregada d’organitzar aquest mercat obert a tots aquells interessats a exposar i vendre objectes vells i curiosos, especialment objectes de segona mà i antiguitats, que es van quedant arraconats a les cases: roba, joguines de segona mà, mobles, etc. En aquest mercadet també s’hi instal·laran diverses paradetes amb productes de Fulleda vinculats a l’artesania local –ganxet, punt, etc.- i amb productes agroalimentaris com oli, vi, ametlles garapinyades, orelletes, pa de pessic i tomàquets de penjar, entre altres.

Tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment, que se suma a altres activitats organitzades en el si d’aquesta localitat amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer la població de Fulleda, així com la voluntat dels organitzadors perquè esdevingui una jornada festiva i oberta a tant públic com es pugui, el cost de participació per als paradistes serà simbòlic: 1 €. A més, l’Ajuntament s’encarregarà de proporcionar les taules per a exposar els productes. Aquells expositors que estiguin interessats en participar-hi (els visitants tenen l’accés lliure) poden reservar el seu espai, amb data límit el 2 d’abril, trucant al telèfon 636 807 722 –també per WhatsApp- o bé enviant un e-mail a marinadadones@hotmail.com.

El mercat estarà ubicat a l’avinguda Agustina d’Aragó, davant del local social la Sala que, com tots els caps de setmana, obrirà les portes per a oferir servei de bar. Si plou, el mercat es farà a l’interior de la Sala.

Aprofitant la celebració d’aquesta III edició de Fulleda Ocasió, l’antic Molí de l’Oli (situat just a tocar del mercat) obrirà les portes per a mostrar l’exposició anomenada “Els orígens de l’olivera”, que forma part del projecte Biblioli, dins dels actes de celebració de l’Any de les Biblioteques 2015 (impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i la Biblioteca Comarcal Marqués d’Olivart) i en el qual participen totes les biblioteques i les sales de lectura de la comarca de les Garrigues.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply