Descobriu les rutes de Fulleda d’una manera autoguiada amb l’app Wikilic

Fulleda compta amb més de 500 quilòmetres de camins i senders que transiten per desenes de rutes habilitades per part de l’Ajuntament de Fulleda i l’ens Fulleda Turisme Actiu, per realitzar a peu o amb la vostra BTT d’una manera autoguiada.

Si lo vostre és la natura, gaudir dels paisatges infinits, endinsar-vos en frondosos bosques, descobrir nous racons, gaudir del silenci escoltant la natura, provar la vostra resistència física amb una bona caminada… Fulleda és el vosttre destí.

Per fer-ho d’una manera senzilla i segura, descarregue-vos l’aplicació wikiloc al vostre dispositiu mòvil,. Si no teniu compte obriu-ne un, és molt fàcil; després a l’hora de cercar rutes poseu Fulleda Turisme Actiu i accedireu a una gran quantitat de rutes per fer a peu, BTT…

Consell important, descarregueu-les al vostre mòvil per poder utilitzar-les de manera off line. Anar a Fulleda és anar com anar al paradís i ja se sap que en un espai tan “allunyat i especial” de vegades no arriba bé la cobertura mòvil de la mundanal terra.

Leave a Reply