Del 31 de juliol al 6 d’agost, XV Setmana Cultural de Fulleda

El proper diumenge 31 de juliol començarà una nova edició de la Setmana Cultura de Fulleda organitzada per l’Associació Dones Marinada amb la col·laboració de l’ajuntament de Fulleda, Antisida Lleida, la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Dones i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) i Creu Roja les Garrigues. 

La inauguració d’aquesta nova edició de la Setmana Cultural anirà a càrrec de la cobla “Lo Castell” de Bellpuig (19.30 hores), en acabar, degustació de la tradicional rebosteria dolça i salada feta per les sòcies, veritables alma mater d’aquesta iniciativa i de moltes altres dutes a terme a la localitat en el decurs de l’any . 

El dilluns 1 d’agost (19.30 hores), sessió doble, amb motiu de la presentació de l’exposició “La Veu de la Terra” (on s’exposen diferents treballs i bibliografies d’escriptors i escriptores de les Garrigues) i la presentació de l’obra literària de Miquel Àngel Estradé, “Escriure per viure i reviure i accedir a altres vides”.

El dimarts tindrà lloc la conferència de Pilar Nadal, tècnica de l’Ajuntament de Lleida, que ens parlarà sobre la situació actual de la crisi dels refugiats “Èxodes al segle XXI” (19.30 hores). A la mateixa hora, però un dia després, “VIH-Sida: l’epidèmia del segle XXI”, conferència a càrrec de Pere Domingo, Cap de Servei de malalties infeccioses als hospitals de Santa Maria i Arnau de Vilanova i Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

El dijous 4a partir de les 19.30 hores xerrada sobre primers auxilis. Laia Benet, voluntària de Creu Roja de les Garrigues, serà l’encarregada d’explicar-nos tot un seguit conceptes i consells pràctics sobre aquesta matèria.

El teatre també tindrà un destacat protagonisme en aquesta Setmana amb la representació de l’obra de teatre “Si les parets parlessin” interpretada pel grup Rellotge de sorra garriguenc –FADG (22.00 hores).

La cloenda de la XV Setmana Cultural de Fulleda vindrà de la ma de la còmica monologuista Mayte Carreras, que ens farà passar una estona d’allò més entretinguda i divertida amb el seu espectacle. (Diumenge 6 d’agost, 19.30 hores).

XV Setmana Cultura de Fulleda 2

Deixa una resposta