Del 23 al 28 d’agost us animem a viure la Festa Major de Fulleda

El mes d’agots a Fulleda és un veritable no parar. Les activitats es van succeint, una darrera l’altra fins al colofó festiu amb motiu de la celebració de la nostra Festa Major, que enguany es durà a terme del 23 al 28 d’agost.

La XXII edició de la Setmana Cultural de Fulleda, organitzada per l’Associació de Dones Marinada de Fulleda, autèntic motor de la dinamització socio cultural de la vila, va posar en marxa amb gran èxit organitzatiu i de participació l’activitat cultural, musical, festiva d’aquest atrafegat agost fulledenc. Ara també, tots els dimecres han organitzat, a partir de les 19.00 hores i de manera gratuïta, un taller de costura “autogestionat” on tothom que vulgui pot participar de manera que una ajuda i ensenya a l’altra i així es va aprenent i “posant fil a l’agulla”.

Com cada any, el celler Matallonga també va muntar la seva festa, que enguany va congregar a més de 300 persones. Una festota de les bones, bones. I en el poble, entre festa i festa, xarrada i exposició… activitats diverses organitzades a les piscines pels responsable de El Xiringuito o nivell popular.

I abans de festes, toca la Setmana Jove amb un cartell farcit d’activitats obertes a tothom. Això si; no es pot participar a cap activitat si, de manera prèvia, no s’ha formalitzat la inscripció (que  ja es poden realitzar a les piscines) D’altra banda, el menors de 14 anys, sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult de referencia.

 

Visca la Festa Major de Fulleda

Sens dubte, un estiu, un mes d’agost molt intens que tindrà el seu moment àlgid amb la celebració de la Festa Major d’aquesta localitat de les Garrigues, la més petita per població però gran de veritat en ganes de fer coses.

La festa, una any mes, es presenta amb un programa ben farcit d’activitats on destaquen, entre altres activitats, a més de les musicals (concert amb orquestra i D’j) algunes com De Kasa en Kinto, organitzada pel jovent fulledenc i que cada any compta amb més “adeptes” o la tercera edició del campionat de petanca.

A les festes no pot fallar tampoc els àpats populars, en tindrem uns quants.

Bé, si us animeu, les us hi esperem amb els braços oberts. L’única condició, gaudir de la festa amb harmonia i respecte.

 

Visca Fulleda i la seva Festa Major