Activitat de Geocaching coincidint amb la celebració de la Fira Heroica de Fulleda

Activitat gratuïta – Respira la Vall de Vinaixa amb un joc d’iniciació al Geocaching

Tindrà lloc el pròxim dia 25/09/2022 a les 09.00 h a Fulleda (les Garrigues)

Aquesta activitat d’iniciació al Geocaching consta d’un recorregut de 9 quilòmetres i inclou trobar fins a 22 catxés amagats a les proximitats de Fulleda en un temps màxim de 4 hores.

  • Recorregut de poc menys de 9 km amb un desnivell acumulat positiu d’aproximadament 500 metres.
  • Fins a 22 catxés amagats al llarg del recorregut de diferents mides i diferent dificultat per passar un matí ben distret!
  • Descobreix l’entorn privilegiat de Fulleda, camina per antics camins de ferradura, descobreix fonts i antics forns de calç que conviuen rodejats de vegetació i natura.
  • Una part del recorregut visita els búnquers i les trinxeres de la Guerra Civil Espanyola que han estat recentment descoberts entre els termes de Fulleda i l’Espluga Calba.

Podeu consultar més detalladament les característiques tècniques del recorregut en aquest enllaç – RECORREGUTS.

Les inscripcions gratuïtes ja estan obertes, recordeu que l’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia per a poder assistir – INSCRIPCIONS

Vine a conèixer l’Espai Natural Protegit de la Vall de Vinaixa, segur que no et deixarà indiferent!

En acabar després de caminar i mentres fem la trobada, gaudirem d’un vermut. Gratuït per la gent que ha emplenat el formulari d’inscripció.

Inscripcions 

Respira la Vall de Vinaixa, aquesta activitat està inclosa dins el programa d’activitats dels Espais Naturals de Ponent i té com a objectiu realçar els valors d’aquest espai natural.

 

Leave a Reply