A peu, amb la teva BTT, aquest estiu de ruta per Fulleda

Amb ganes de pedalar, de caminar entre boscos i camps de conreu, de vinyes i olivers…? A Fulleda trobaràs més de 500 quilòmetres de rutes (autoguiades) per recórrer amb el teu BTT, a peu i gaudir d’un territori molt poc conegut que et sorprendrà.

En els darrers anys, en col·laboració amb els nostres amics i responsables de Fulleda Turisme Actiu hem posat en valor el nostre terme municipal realitzant un treball ingent per desbrossar i condicionar camins, crear noves i variades rutes i recorreguts de diferents nivells de dificultat, que trobareu a la web de Fulleda Turisme Actiu i podreu descarregar-vos gratuïtament des de l’aplicació wikilok.

També hem recuperat una gran quantitat de construccions de pedra seca (cabanes, marges, aljubs…) o, entre altres atractius, hem tornat “a la llum” una part de la nostra història recent creant la ruta de la memòria històrica on podreu visitar una gran quantitat de búnquers, nius de metralladora, etc. construïts durant la Guerra Civil.

Fulleda és una petita població de les Garrigues i estarem encantats de rebre la vostra visita. Segur que el nostre poble, que té molt per oferir, els seus carrers i places, el seu entorn… us agradarà el mateix que els veïns i veïnes, gent amable i arrelada al territori.

 

No som gaires habitants, de normal ens arribem a 100, però tenim una fantàstica piscina, que ja està oberta, igual que el seu bar el Xiringuito, que aquesta temporada ha obert les seves persianes amb una fantàstica proposta gastronòmica. La canalla al poble s’ho passa pipa: sense trànsit, rondant pels carrers, banyant-se a la piscina, jugant al parc o a la zona poliesportiva… poca cosa més es pot demanar

Si vens amb la teva autocaravana, comptem amb una àrea regulada amb tots els serveis bàsics. A més, ja tenim obertes les nostres piscines i el Xiringuito, el bar d’aquest espai d’oci amb una àmplia i atractiva proposta gastronòmica.

Fulleda, una destinació amable, propera i propera per gaudir del vostre temps de vacances
Us esperem!