45.000 € d’inversió per millores en infraestructures turístiques i equipaments a Fulleda

L’àrea d’autocaravanes de Fulleda, la pista poliesportiva, el servei wifi i altres elements del mobiliari urbà i il·luminació han esdevingut l’objecte d’aquestes obres de millora, impulsades per l’Ajuntament de Fulleda, que culminaran en el decurs d’aquesta primera quinzena del mes de juny. Amb aquesta inversió, els responsables del consistori volen afavorir i facilitar la presència de turistes a la Vila i promocionar a Fulleda com una destinació de turisme de natura i familiar.

Tot i les dificultats i els canvis que ha suposat en el dia a dia de les persones la Covid-19, l’Ajuntament de Fulleda ha continuat endavant amb el seus projectes de millora de diferents infraestructures i serveis de la Vila amb un doble objectiu. Per una banda, millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes i, per altra, realitzar diferents actuacions per afavorir i facilitar el turisme de natura, familiar, responsable, compromès i responsable amb el medi ambient…, un factor considerat estratègic pels responsables municipals per la dinamització soci econòmica d’aquesta població garriguenca.

Bona part d’aquesta inversió de 45.000 € s’ha destinat a millorar, d’una manera substancial, tot l’espai, accessos i serveis de la seva àrea d’autocaravanes, el primer d’aquestes característiques a la comarca de les Garrigues. Les obres d’adequació d’aquest espai de referència per a la promoció turística de Fulleda finalitzaran en el decurs d’aquesta primera quinzena del mes de juny. En aquest sentit, Jordi Arbós, alcalde de la Vila, considera que “aquesta inversió contribuirà d’una manera decisiva a posicionar i facilitar l’arribada de turistes a la nostra població; quelcom bàsic per la dinamització de la nostra economia, ja que suposen un impuls força significatiu per a diferents negocis existents i són un bon incentiu per a la creació de noves empreses de productes i serveis vinculades amb el turisme. Sens dubte, la Covid-19 ha suposat un punt d’inflexió als nostres plantejaments; però creiem que, a hores d’ara, Fulleda reuneix tots els requisits necessaris perquè les persones que vinguin a visitar-nos puguin descobrir i gaudir d’una manera segura i tranquil·la d’un territori, d’uns espais naturals, fantàstics, sorprenents i plens de posibilitats. A Fulleda estem apostant d’una manera decidida per un model de turisme familiar, de natura, poc massificat, respectuòs amb el medi ambient i d’acord als paràmetres Slow Tourism”.

Aquesta inversió també servirà per adequar i millorar altres infraestructures com la pista poliesportiva, bancs, il·luminació, servei wifi i les piscines. Pel que fa a aquestes instal·lacions, els responsables de l’Ajuntament encara resten a l’espera de saber si enguany es podrà obrir la temporada de bany degut a la Covid-19; però, en qualsevol cas, s’està treballant per tenir, si procedeix, les instal·lacions preparades per la seva obertura.

SñlowDe manera paral·lela a aquestes obres de millora. L’Ajuntament de Fulleda, en col·laboració amb l’empresa Boira Experience, està treballant de valent al seu projecte Fulleda Turisme Actiu, una iniciativa que té com a principal objectiu facilitar l’accés i coneixement del seu ric i variat entorn natural. Amb aquest objectiu s’ha dissenyat un web mitjançant el qual les persones interessades es podran descarregar al seu dispositiu mòbil o amb l’ampliació wikilocs, amb les funcions prèmium de manera gratuïta, una quinzena de rutes, perfectament definides i senyalitzades per poder realitzar en bicicleta de muntanya i a peu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply