1ª Marxa Heroica de Fulleda, trenta quilòmetres i mig d’esport, esforç compartit i natura

El diumenge 5 de març tindrà lloc la primera edició de la Marxa Heroica, una prova esportiva no competitiva pensada per amants del senderisme i les curses a camp obert, que en els seus 30 quilometres i mig de recorregut permetrà als participants conèixer un paisatge únic i gaudir d’una intensa jornada esportiva.

L’ajuntament de Fulleda,, amb la col·laboració de l’empresa Boira Bike –organitzadora, entre altres esdeveniments esportius, de la Ruta de la Boira- posarà en marxa el primer diumenge del mes de març de 2017 la primera edició de la Marxa Heroica, una trobada esportiva especialment pensada pels amants del senderisme i el “running”, que permetrà als seus participants descobrir bona part del terme municipal de Fulleda des d’una nova i atractiva perspectiva.

La Marxa Heroica, d’una dificultat mitja/ mitja alta –és aconsellable que els participants estiguin en bona forma física-, es podrà realitzar a peu o corrent, però no tindrà un caràcter competitiu, tot i que si pot esdevenir en una bona pedra de toc per als participants en altres marxes com la Ruta dels Castells, que es durà a terme una setmana després.

La Marxa Heroica té un recorregut total de 30,5 quilometres perfectament senyalitzats, que recorreran bona part de l’anomenada  Ruta dels Miradors i les Fonts de Fulleda i que discorre per les serralades que envolten aquesta població de les Garrigues mostrant als participants un paisatge ple de vinyes, oliveres, ametllers, boscos, fonts i fantàstiques vistes a la Conca del Barberà, el Pirineu i les Garrigues. Aquesta prova és una marxa eco responsable, que transitarà per zones d’un alt interès ecològic, amb la qual cosa es demanarà el màxim respecte amb el medi ambient als participants.

En diferents zones del recorregut, i en finalitzar la prova, s’instal·laran cinc punts d’avituallament –líquids i sòlids, que comptaran amb un gran nombre de productes de proximitat- per fer més suportable aquesta prova que té un desnivell acumulat de 557 metres positius.

Tots els interessats en participar –majors de divuit anys- en aquesta primera edició de La Marxa Heroica de Fulleda, podran formalitzar la seva inscripció des de l’1 de febrer a través del web www.marxaheroica.cat El cost per participant serà 10 € que inclou, a més dels drets de participació, assegurances, els diferents avituallaments i altres serveis com cotxe escombra, atenció sanitària, en cas de ser necessària, descomptes per visites i compra de productes de Fulleda, etc.

S’establiran diversos horaris de tall que s’aniran fent públics a la pàgina web de la prova. Per si algun participant ho requereix, en el recorregut es senyalitzaran diferents punts per tornar a l’inici de la ruta sense tenir la necessitat de realitzar els 30,5 quilòmetres d’aquest circuit circular. Els atletes que vulguin seguir el recorregut, encara que hagin sobrepassat els horaris de tall, ho faran fora de la marxa i sota la seva pròpia responsabilitat. La sortida i arribada de la prova s’ubicarà a La Sala -local social de Fulleda-. L’inici de la prova està previst per a les 08.30 hores, el control d’inscripcions es podrà realitzar de les 07.00 hores a les 08.15 hores, a la mateixa sala.

Marxa Heroica Fulleda 5 de març

Leave a Reply