Últims preparatius per al rodatge del curtmetratge Orígens, que es rodarà a Fulleda

El diumenge 23, coincidint amb la celebració de la festivitat de Sant Jordi, començarà a Fulleda el rodatge del curtmetratge transmèdia Orígens (Origins), coproduït per Audivio Multimèdia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda. El rodatge d’aquest curt, protagonitzat per Aida Flix i Tony Corvillo, juntament amb Edgar Moreno, es perllongarà fins al dia 27.

Després de setmanes de preparació: càsting d’actors, selecció d’ubicacions, assajos, etc. l’equip d’Audivio Multimèdia es va desplaçar ahir dimarts fins a Fulleda per ultimar els darrers detalls previs a l’inici del rodatge, previst per aquest diumenge, del curt Orígens –Origins a la versió anglesa-, interpretat pels actors Aida Flix, Tony Corvillo, juntament amb Edgar Moreno i diferents actors secundaris, a més d’una nodrida participació com a extres dels habitants d’aquesta població garriguenca.

Orígens, un curtmetratge de 12 minuts, que s’enregistrarà en català i anglès en diferents espais del municipi, representa la vida rural i el pas del temps partint de dues històries: la d’un home que es troba sol, abandonat per la seva dona, i una filla que es retroba amb el seu pare quan aquest té Alzheimer.

A més de la pròpia trama, amb aquest curtmetratge, fruït de la col·laboració de la productora lleidatana Audivio Multimèdia i l’Ajuntament de Fulleda, es vol donar a conèixer a l’espectador els diferents indrets i racons més emblemàtics de Fulleda i relacionar-los amb la història del curt.

Orígens està dirigit per Òscar Burgos i Víctor Masip i és un dels primers curtmetratges transmèdia de Catalunya, doncs ofereix un conjunt d’experiències en diferents suports més enllà de la història principal. L’estrena d’aquest curt, que es presentarà a diferents festivals internacionals, està prevista per al mes maig de 2017.

About the Author

Leave a Reply

*