Fulleda, festes

Festa de la Santa Creu

Es celebra el 15 de setembre. Patrona de la localitat i antiga Festa Major. Missa solemne.

Festa Major del 24 al 29 de agost de 2016

Festa Major Fulleda 2016Si voleu gaudir d’unes festes sense aglomeracions, casolanes, participatives… t’esperem a Fulleda el darrer cap de setmana del mes d’agost, amb motiu de la celebració de la nostra Festa Major.

Som un poble petit però no hi faltaran les sessions de ball -algunes són força singulars, com el ball del fanalet, de la toia, etc.-, discomòbil per al més jóvens, campionats de futbol, de futbol sala, petanca, activitats per als menuts, exposicions, sardanes, oficis religiosos, sopar popular de festa major, etc.

Setmana cultural

Se celebra a finals de juliol o principis d’agost, organitzada per l’Associació de Dones Marinada de Fulleda i amb actes molt variats (cicles de conferències, exposicions, teatre, cinema, sopar a la fresca, etc.).

Sant Joan

Per Sant Joan també “calem foc” a Fulleda. Foguera i revetlla popular amb ball. Antigament, fins als anys 70-80 de la passada centúria, també s’encenien fogueres per Sant Pere. 

Aplec de Sant Bonifaci

Mantenint les tradicions, el primer diumenge de maig un bon nombre de fulledencs i els habitants de poblacions veïnes es desplacen fins a l’ermita de Sant Bonifaci, al terme de Vinaixa, per a passar una jornada de germanor.