El muntatge del curtmetratge Orígens entra en la seva última fase

Després de llargues setmanes de treball, la producció del curtmetratge Orígens, coproduït per Audivio Multimèdia i l’Ajuntament de Fulleda, ha entrat en la seva recta final amb la incorporació de color, so i efectes especials; darrers treballs previs a la presentació pública d’aquest curt que representa la vida rural i el pas del temps partint de dues històries: la d’un home que es troba sol, abandonat per la seva dona i una filla que es retroba amb el seu pare quan aquest té Alzheimer.

L’equip de producció d’Audivio Multimèdia continua amb la seva activitat frenètica amb l’objectiu de finalitzar el muntatge del curtmetratge Orígens, dirigit per Óscar Burgos i Víctor Masip. Els tècnics de muntatge d’aquest curt, de 12 minuts de durada, han començat la fase d’incorporació del color, só i efectes especials a les imatges, darrers passos prèvis a la presentació en societat d’aquest curtmetratge, gravat en català i anglès i que es presentarà a diferents concursos internacionals.

La gravació d’aquest curtmetratge està incorporant força novetats, com el fet de ser un dels primers productes transmèdia produïts a Catalunya o la darrera, que consisteix en facilitar als patrocinadors del curt unes targetes personalitzades d’inversió mitjançant les quals podran consultar individualment totes les novetats i avanços de la producció i del material transmèdia. A diferència d’altres col·laboracions, els patrocinadors coneixen en tot moment com avança el projecte, en quin estat es troba i com es tracta la seva marca.

Aquest curt, impulsat per Audivio Multimèdia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda, està protagonitzat per Aida Flix i Tony Corvillo, juntament amb Edgar Moreno, i diferents actors secundaris, a més d’una nodrida participació de veïns d’aquesta població garriguenca fent el paper d’extres. La gravació del curtmetratge Orígens es va realitzar en diferents espais del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer a l’espectador, a més de la pròpia trama del curt, els diferents indrets i racons més emblemàtics de Fulleda.

 

Leave a Reply